This wig ornaments appears very early. As early as in ancient Egypt, the ancient Egyptian men have shaved his head after all shave and wear wigs. Later the Romans by Egyptian influence, is also keen to wear a wig.cosplay wigsclip in hair extensionshuman hair extensions for womenclip in human hair extensionsreal hair wigshuman hair wigs for white women
Stowarzyszenie - IN AQUA SANITAS - Uzdrowisko Wysowa - Biuro Informacji i Promocji Wysowej-Zdroju

Biuro Informacji i Promocji Wysowej-Zdroju

Mar 07 2016

Z przyjemnością informujemy, iż 1 marca zostało uruchomione Biuro Informacji i Promocji Wysowej-Zdroju, które ma w sposób profesjonalny zająć się szeroko rozumianą informacją turystyczną, promocją i reklamą nie tylko Stowarzyszenia, ale wszystkich podmiotów gospodarczych, gospodarstw agroturystycznych i pensjonatów z Wysowej-Zdroju i okolic.

Więcej informacji bedzie można uzyskać na spotkaniu z inicjatorami pomysłu w czwartek 10.03.2016 w budynku Szkoły Podstawowej w Wysowej-Zdroju.

Serdecznie zapraszamy!

Serdecznie zapraszamy!

short hair wigsreal hair wigscosplay wigscosplay wigshuman hair extensionshuman hair extensionscosplay wigscosplay wigslong hair wigs